Skyline van Den Helder

Inzenden

Iedereen die als vrijetijdsbesteding audiovisuele presentaties maakt, wordt door de organisatie van harte uitgenodigd om maximaal 2 AV presentaties in te zenden voor het Festival van het Noorden.

Er gelden geen voorschriften voor de inhoud (het onderwerp) van de presentatie. Wel gelden er natuurlijk enkele spelregels, met name om de technische afloop van de dag in goede banen te leiden.

Alle spelregels voor het inzenden van een presentatie vindt u hier. Het kan zijn dat het reglement niet wordt geopend, maar wordt gedownload naar uw download map.

De AV serie moet voorzien zijn van een ingevuld inschrijfformulier. Dat formulier vindt u hier. Het kan zijn dat het formulier niet wordt geopend, maar wordt gedownload naar uw download map.

Aan het inzenden van presentaties voor het festival zijn voor de inzender geen kosten verbonden.

In de spelregels is ook vermeld hoe u een serie het beste kunt inzenden: met behulp van Wetransfer (of een vergelijkbare dienst) naar av.vh.noorden@ziggo.nl

Voor vragen over het aanmelden en inzenden van de series kunt u contact opnemen met Ben de Hond of Aart Teeuwen via bovengenoemd email adres.

Het AV Festival van het Noorden is, zoals de naam al aangeeft, een festival, en geen wedstrijd. De inzendingen worden niet door een jury beoordeeld en er worden geen prijzen toegekend. Wel zal er door de aanwezigen een publieksprijs worden gekozen, waarbij aan de nrs 1,2 en 3 een kleine beker o.i.d. wordt uitgereikt.

Als de inzendingen de beschikbare projectietijd overschrijden maakt de organisatie een selectie om een aantrekkelijk, gevarieerd en evenwichtig programma samen te stellen.

De auteurs van de vertoonde series ontvangen een certificaat van deelname.

Uw inzending moet uiterlijk 30 september 2023 bij ons binnen zijn!